Menu

Hjælp

 

   
Oprettelse af profil og betaling


Klik på 'Oprettelse af ny profil' og indtast de nødvendige oplysninger. Dette er ganske gratis. Den oprettede profil er gældende fra oprettelse og frem til man manuelt beder om at få den slettet. Du skal derfor aldrig oprette dig mere end én gang. Oprettelsen af profilen er ikke det samme som tilmelding til et hold.

Det er vigtigt at informationerne er korrekte, da det er der igennem dine oplysninger du får tilsendt din personlige adgangskode samt vigtige nyheder fra klubben! 

Når man opretter profiler skal det helst være med entydigt mobiltelefonnummer og e-mailadresse. Dvs. hvis muligt, skal man som forældre undgå af bruge sine egne e-mail adresser og mobilnumre, men i stedet bruge børnenes hvis de har sådanne.
Grunden er at trænere/holdledere vil bruge systemet til at sende e-mails/sms til holdene så hvis det ikke er de "ri
gtige" numre/adresser vil beskederne ikke komme til de relevante personer.

Du skal derefter tilmelde dig eller, dit barn, til det ønskede hold ved at trykke på den idrætsgren du skal tilmeldes og derefter vælge hold. Tryk derefter på knappen 'Tilmeld' og indtast dit mobilnummer eller e-mailadresse og din adgangskode. Når holdets tidsperiode er udløbet bliver man afmeldt holdet og man skal derfor ikke foretage sig en såkaldt "udmelding" hvis man ønsker at stoppe i klubben. Det sker helt automatisk.
   
Glemt adgangskode
Har du glemt din adgangskode kan du trykke på teksten "Glemt adgangskode?" i 'Medlemslogin', og så får du tilsendt en ny på SMS eller e-mail. Du kan efterfølgende ændre adgangskoden til en du kan huske, ved at vælge "Medlemslogin" til i menuen til venstre og logge ind i den medlemsprofil.
   
Popup vindue
Betalingssiderne benytter sig af popup vinduer, så du skal give din browser tilladelse til at vise popup vinduer fra kb81.dk. Som oftest vil der komme en gul bjælke frem i toppen af din browser, når systemet forsøger at åbne et nyt vindue og du ikke har givet tilladelse til det.Tryk på bjælken og tillad popup vinduer fra kb81.dk, enten midlertidigt eller permanent.
   
 Betaling med kontanter
Der er mulighed for at betale med kontanter, hvis der ikke er mulighed for at kunne betale med betalingskort. Kontakt onlinebetaling@kb81.dk for at arrangeret et tidspunkt hvor betalingen kan ske.
 
 Support
Har du problemer eller lignende med oprettelse og betaling, kan du kontakte os på e-mail.

E-mail: 
onlinebetaling@kb81.dk